[Wyładunek statku w porcie gdyńskim] / fotografia Z. Kosycarz. - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia wyładunek towarów ze statku "Elgaren" w porcie w Gdyni, 1979 r.