Ex Libris D-ra Stanisława Aulicha / [Z. Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1956)
Przedstawia stojącą na ganku kobietę z listem w ręku, sprzed domu odjeżdża kareta pocztowa, napis: Ex Libris D-ra Stanisława Aulicha.