Koncert pod hasłem Polskie Radio - "Służbie Polsce". (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce w Teatrze Ludowym w Nowym Dworze 19.06.1948 r.
Keywords: Nowy Dwór Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne