Szlak Architektury Drewnianej - Małopolska / [Bartłomiej Cisowski, Marta Duda ; współpraca Paulina Wawrzak ; konsult. merytor. Tadeusz Śledzikowski ; red. map Aurelia Hołubowska]. - Cisowski, Bartłomiej (Urząd Marszałkowski Województwa Małopolskiego, 2005)
Przewodnik.