Błogosławieni ubodzy w duchu, do których należy królestwo niebieskie / Andrzej Jasiński. - Jasiński, Andrzej Sebastian (1953- ).
1. Sposób nauczania Jezusa. 2. Makarios w tradycji biblijnej. 3. Błogosławieni ubodzy w duchu. 4. Do nich należy królestwo niebieskie.