"Wielki wstrząs" według Fukuyamy / Damian Leszczyński. - Leszczyński, Damian (1972- ).
Recenzja książki: Wielki wstrząs : natura ludzka a odbudowa porządku społecznego / Francis Fukuyama. Warszawa, 2001.