[Afisz. Incipit] 12 czerwca w Łazienkach Południowych zabawa ludowa ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujacy o zabawie w Sopocie.
Keywords: Liga Kobiet -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.