[Afisz teatralny. Incipit] Julian Tuwim - Żołnierz Królowej Madagaskaru / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1969)
Afisz teatralny informujący o premierze, która miała miejsce 19.11.1969 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Ryszard Ronczewski, scenografia Ali Bunsch, aranżacja muzyczna Józef Zawadzki, kierownictwo muzyczne Jerzy Michalak.