[Afisz. Incipit:] Międzynarodowe Spotkanie Juniorów w Boksie Berlin - Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o spotkaniu 30.01.1966 r. Hala Sportowa ZKS "Polonia" przy ul. Jana z Kolna 31.