[Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie]. - Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia jeden z gabinetów w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie, 1979 r.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem.
Opis pod zdjęciem: W 35-leciu dwukrotnie wzrosła ilość miejsc w szpitalach i wynosi obecnie 66 łóżek na 10 tys. ludności. Co roku państwo zwiększa nakłady na ochronę zdrowia.
Keywords: Instytut "Pomnik-Centrum Zdrowia Dziecka" -- fotografie