[Afisz teatralny. Incipit:] Na ogólne żądanie publiczności ... Księżniczka Czardasza Dla członków Zw. Zaw., Studentów i Wojska ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny informujący o spektaklu 6-9.09.1948 r. w Teatrze Wielkim w Gdańsku i zniżkach 50% na bilety.