[Afisz. Incipit:] Zakład Wiedzy Handlowej w Gdyni otwiera w Elblągu z dniem ... naukowe kursy Administracyjno-Gospodarcze... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o otwarciu zapisów na kursy wraz z szczegółową ofertą.