Profilaktyka i psychoterapia dorosłych dzieci alkoholików / Krzysztof Gąsior. - Gąsior, Krzysztof
Wprowadzenie - zarys kierunków badań nad dda, czynniki zagrażające i chroniące, a zróżnicowanie wśród dda, edukacja i profilaktyka, samopomoc, psychoterapia dorosłych dzieci alkoholików - założenia teoretyczne, główne modele terapii dda.