Profilaktyka i psychoterapia dorosłych dzieci alkoholików - Gąsior, Krzysztof (2013)
Wprowadzenie - zarys kierunków badań nad dda, czynniki zagrażające i chroniące, a zróżnicowanie wśród dda, edukacja i profilaktyka, samopomoc, psychoterapia dorosłych dzieci alkoholików - założenia teoretyczne, główne modele terapii dda.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 220-223.