Die Führer Deutschlands und Österreich-Ungarns im Weltkriege 1914. (Buchdruckerei u. Verlagsanstalt Carl Gerber, 1915)
26 reprodukcji fotograficznych przedstawiających dowódców Cesarstwa Niemieckiego i Austro-Wegier w 1914 roku.