Józef świadczy i pociesza : przypadki recepcji "Wojny żydowskiej" Józefa Flawiusza w Rzeczypospolitej Obojga Narodów / Michał Choptiany. - Choptiany, Michał (1984- ).
Zakres i treść: Józef i jego czytelnicy, Józef i jego tłumacz.