Józef świadczy i pociesza : przypadki recepcji "Wojny żydowskiej" Józefa Flawiusza w Rzeczypospolitej Obojga Narodów - Choptiany, Michał (1984- ). (2016)
Zakres i treść: Józef i jego czytelnicy, Józef i jego tłumacz.
Tyt. nagł.
Streszcz. ang.