Prawo pierwszej nocy / Markowicz. - Markowicz, Andrzej (1942- ). (Teatr Muzyczny w Gdyni, 1973)
Plakat teatralny. Na dole plakatu bloki mieszkaniowe i zarys zamku z wieżami warownymi, powyżej popiersie kobiety. Nazwisko autora przy lewej krawędzi.