Prawo pierwszej nocy - Markowicz, Andrzej (1942- ).; Teatr Muzyczny im. Danuty Baduszkowej (Gdynia). (Gdynia : Teatr Muzyczny w Gdyni, 1973)
Plakat teatralny. Na dole plakatu bloki mieszkaniowe i zarys zamku z wieżami warownymi, powyżej popiersie kobiety. Nazwisko autora przy lewej krawędzi.
Keywords: Teatr Muzyczny (Gdynia) -- plakaty; Teatr Muzyczny im. Danuty Baduszkowej (Gdynia); Plakaty -- 1945-1990.; Plakat