W Imieniu Kommissyi Rządzącey. [Inc.:] Dyrektor Wewnętrznych Spraw, stosownie do Zasad Kommissyi Rządzącej Rozdziału VIII. §. 73 ninieyszą do Duchowieństwa czyni odezwę [...] : Dan w Warszawie 3. Lutego 1807 / Breza, Trębcki. - Breza, Stanisław (1754-1847) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: odezwę Dyrektora Spraw Wewnętrznych w imieniu Komisji Rządzącej do Duchowieństwa, z 3 Lutego 1807.