W Imieniu Kommissyi Rządzącey. [Inc.:] Dyrektor Wewnętrznych Spraw, stosownie do Zasad Kommissyi Rządzącej Rozdziału VIII. §. 73 ninieyszą do Duchowieństwa czyni odezwę [...] : Dan w Warszawie 3. Lutego 1807 - Breza, Stanisław (1754-1847).; Trębicki, Antoni (1764?-1834).; Breza, Stanisław (1754-1847).; Księstwo Warszawskie. Komisja Rządząca (Warszawa : [s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: odezwę Dyrektora Spraw Wewnętrznych w imieniu Komisji Rządzącej do Duchowieństwa, z 3 Lutego 1807.
Tyt. nagł.
BNPol online
Keywords: Księstwo Warszawskie. -- Komisja Rządząca; Polska -- 1807-1815 (Księstwo Warszawskie) -- druki ulotne