[Afisz. Incipit:] Zarządzenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Szczecinku z dnia 10 sierpnia ... / Adam Klonowski. - Klonowski, Adam (polityk) ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z tekstem zarządzenia w sprawie powszechnej akcji odszczurzania na terenie miasta Szczecinka w terminie od 21.11-20.12.1955 r.