[Afisz. Incipit:] Zarządzenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Szczecinku z dnia 10 sierpnia ... - Klonowski, Adam (polityk). (Szczecinek : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz z tekstem zarządzenia w sprawie powszechnej akcji odszczurzania na terenie miasta Szczecinka w terminie od 21.11-20.12.1955 r.
Keywords: Gryzonie -- zwalczanie -- Polska -- Szczecinek -- 1945-1970 -- druki ulotne; Szczecinek (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.