Martwa natura z gruszkami - Podoski, Wiktor (1901-1970). ([Warszawa], 1929)
Przedstawia martwą naturę - ozdobne kielich i miska oraz trzy gruszki.
Miejsce powstania według działalności autora.
Pod polem kompozycji po lewej podpis, ołówkiem: Wiktor Podoski.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.; Martwa natura -- 20 w; Martwa natura -- Polska