Lieder- und Klavier Abend : Charlotte Bonsa-Piratzky (Sopran) und Hildegard Krause (Klavier). ([s.n.], 1926)
Druk z programem artystycznym koncertu z tekstami pieśni, który miał miejsce 17 stycznia 1926 r. w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).