Tierarzt Ottmar Premstaller Exlibris / [P. G. Rueter]. - Rueter, Pam Georg (1906-1998) ([wydawca nieznany], 1958)
W owalu na tle kwiatów siedzący pies z zabandażowaną łapą, wokoło napis: Tierarzt Ottmar Premstaller Exlibris. Sygantura artysty: R. w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.