Encyklopedia prawna "Rzeczpospolitej" i Linklaters (Warszawa : Pressbublica sp. z o.o., 2003)
Ujednolicone teksty 15 kodeksów.
Tyt. z etykiety dysku.
Wymagania systemowe : Windows 98/Me/2000/XP oraz Internet Explorer 4.
Keywords: Prawo -- Polska -- kodeksy