Dziennikarz : sprawozdawca, kreator czy deformator? : o zjawisku deformacji obrazu rzeczywistości w mediach masowych z perspektywy teoretycznej / Łukasz Goniak. - Goniak, Łukasz
Agenda setting; media salience; media bias; jak dziennikarze używają słów; jak dziennikarze wykorzystują obraz i dźwięk; montaż obrazu i komponentów dźwiękowych; ile zależy od gospodarza programu.