Kodeks postępowania administracyjnego. Ustawa o Naczelnym Sądzie Administracyjnym. Ustawa o postępowaniu egzekucyjnym w administracji / słowo wstępne Wacław Dawidowicz. - Dawidowicz, Wacław (1909-1997) (Seria z Paragrafem, 1998)
Zbiór zawiera ogłoszone zmiany, które wejdą w życie z dniem 1 stycznia 1999 r. Uwzgledniono uregulowania przyjęte przez Sejm do końca kadencji.