Zawiadomienie : Okręgowa Komisja Zw. Zawodowych w Gdańsku zawiadamia [...]. - Okręgowa Komisja Związków Zawodowych (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n., 1946)
Afisz inf. o zniżkach do teatru.
Data na podst. treści.
Keywords: Okręgowa Komisja Związków Zawodowych (Gdańsk).; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne