Types principaux des differentes races humaines dans les cinq parties du monde Modeles sous la direction du Prof. K. E. Baer. - Baer, Karl Ernst von (1792-1876) (s.n., 1860)
5 tablic przedstawiających twarze typów rasowych człowieka.