Ex Libris Romualdi Erzepki / M. W. - Wawrzeniecki, Marian (1863-1943) ([wydawca nieznany], 1928)
W prostokątnej ramce naga kobieta klęcząca przed posągiem Światowida, obok napis: Ex Libris Romualdi Erzepki. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.