Ex Libris Ryszard Stryjec : Gdańsk 1974 - Stryjec, Ryszard (1932-1997). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1974)
Na tle gór siedząca postać, u góry napis: Gdańsk 1974, u dołu: Ex Libris Ryszard Stryjec. Pod wyobrażeniem autograf autora.
Ekslibris własny autora.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.