[Afisz. Incipit] Ponad 1000000 ludzi pracy w Polsce ... ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1983)
Afisz "S" zachęcający do podpisania apelu w obronie więźniów politycznych.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- druki ulotne; Druki ulotne -- Polska -- 1970-2000.