Danzig Hauptportal der Hochschule - Dr. Trenkler & Co. (Leipzig : Dr. Trenkler & Co., 1905)
Przedstawia portal w Gmachu Głównym Politechniki Gdańskiej, 1905 rok.
Data na rewersie obok adresu wyd.
Fot. Gd.
Keywords: Politechnika Gdańska -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- karty pocztowe