[Biskup Lech Kaczmarek na Długim Targu] / Janusz Uklejewski fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1945)
Przedstawia bp. Lecha Kaczmarka, księdza Stanisława Bogdanowicza i innych księży na Długim Targu w Gdańsku, około 1960 roku.