[Biskup Lech Kaczmarek na Długim Targu] - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Gdynia, 1945)
Przedstawia bp. Lecha Kaczmarka, księdza Stanisława Bogdanowicza i innych księży na Długim Targu w Gdańsku, około 1960 roku.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na podstawie przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Kaczmarek, Lech -- (1909-1984); Bogdanowicz, Stanisław -- (1939-2017); 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Ulica Długi Targ (Gdańsk); Śródmieście (Gdańsk ; część miasta); Gdańsk (woj. pomorskie)