Ex Libris Lecha Wałęsy / Henryk Feilhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1985)
W szerokiej ramie, owalna tarcza z kutym obramowaniem, pośrodku litera S przepleciona przez kotwicę. Napis na ramie: Ex Libris Lecha Wałęsy. Pod wyobrażeniem wyciśnięty napis: Solidarność oraz ołówkiem inicjały artysty, nr odbitki 95/100 i data.