[Afisz. Incipit:] Polski Związek Zachodni zaprasza na Wielką Zabawę Sylwestrową ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o imprezie 31.12.1946 r. w Gdyni w salach hotelu Polska Riwiera. Liczne atrakcje i niespodzianki, strój dowolny.