[Afisz. Incipit:] Polski Związek Zachodni zaprasza na Wielką Zabawę Sylwestrową ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o imprezie 31.12.1946 r. w Gdyni w salach hotelu Polska Riwiera. Liczne atrakcje i niespodzianki, strój dowolny.
Keywords: Polski Związek Zachodni -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.