[Afisz. Incipit] Malborska Spółdzielnia Spożywców uruchomiła ... "Kawiarnię-Cukiernię" ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o otwacriu malborskiej kawiarnii.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.