Do polskiej ludności! = An die polnische Bevölkerung! ([S.l. : s.n., 1939)
Odezwa armii hitlerowskiej do ludności pol. z nakazem zachowania spokoju i porządku.
Data wyd. na podst. treści.
Tekst równol. w jęz. pol. i niem.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- druki ulotne