Danzig Langermarkt, Rathaus u. Marienkirche ([S.l. : s.n., 1905)
Przedstawia północną zabudowę Długiego Targu, w głębi ratusz i wieża kościoła Mariackiego, ok. 1910 r.
Data wg przedstawienia, ręcznie kolorowana.