[Afisz. Incipit] Po sukcesach w Szwecji Chór Akademicki WSP Dyryguje: Andrzej Lewandowski ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o koncercie, który odbył się 6.04.1967 r. w sali Państwowej Opery Bałtyckiej.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.