[Afisz. Incipit] Zarządzenie w sprawie: mobilizacji ciągników i koni miejskich do prac żniwnych / Łacwik Kazimierz. - Łacwik, Kazimierz ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązku skierowania koni i ciągników do prac polowych 19.07.1946 r.