Van Der Feen De Lille W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1982)
Przedstawia kwitnącą gałązkę lipy, wyżej altanka wśród drzew. U dołu napis: Van Der Feen De Lille. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.