Van Der Feen De Lille - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Van der Feen de Lille ([Gdynia, 1982)
Przedstawia kwitnącą gałązkę lipy, wyżej altanka wśród drzew. U dołu napis: Van Der Feen De Lille. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999