Ex Libris Johan H. A. Jansen / GG. - Gaudaen, Gerard (1927-2003) (1960)
Przedstawia półpostać nagiej kobiety grającej na harfie, w tle książki. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Johan H. A. Jansen. Sygn. aut. w obrębie kompoz.