[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie rozporządzenia Prezydenta ... / Adam Bogorya-Zakrzewski. - Bogoria-Zakrzewski, Adam Kazimierz (1892-1958) (Prezydent m. Sopotu, 1948)
Afisz informujący o szczepieniach przeciw wściekliźnie.