[Afisz teatralny. Incipit:] László Gyurkó - Elektra, moja miłość = (Szerelmem, Elektra) / Teatr Narodowy. (Teatr Narodowy, 1970)
Afisz informujący o gościnnych występach Teatru Narodowego z Budapesztu z okazji 25 Rocznicy Wyzwolenia Węgier 8-9.04.1970 r. Reżyseria Bela Both, scenografia József Bakó.